جمعه 20 تیر 1399
زمان: 9
دسته: سبک زندگی
لینک کوتاه

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ طعمی متفاوت و لذیذ

خورشت آلو اسفناج گزینه خوبی است برای وقت‌هایی که نمی‌دانیم چه غذایی درست کنیم. غذای راحت و خوشمزه‌ای که پای ثابت وعده‌های غذایی‌مان می‌شود.

خورشت آلو اسفناج گزینه خوبی است برای وقت‌هایی که نمی‌دانیم چه غذایی درست کنیم. غذای راحت و خوشمزه‌ای که پای ثابت وعده‌های غذایی‌مان می‌شود.

مواد لازم:

  • نمک: به میزان لازم
  • گوشت (به صورت خورشتی؛ از مرغ هم می‌توان استفاده کرد): نیم کیلو
  • آلو (خورشتی یا جنگلی): ۳۰۰ گرم
  • تره۴۰۰: گرم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • پیاز (درشت): ۱ عدد
  • اسفناج (پاک شده): ۷۵۰ گرم

طرز تهیه و دستور پخت:

 ۱. جهت تهیه خورش آلو اسفناج ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را نگینی کرده و با روغن نیمه سرخ کنید و گوشت‌های تکه شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد. دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید و با ملایم کردن حرارت پس از جوش آمدن کمی برای پخت به گوشت زمان بدهید.

۲. تره و اسفناج را شسته و خرد کنید و سپس درون تابه‌ای روی حرارت بگذارید تا کمی آبش تبخیر شود. سپس مقداری روغن به آن افزوده و تفت دهید. پس از تفت دادن، آلو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنید و آن را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب جا افتاده و بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن خورش می‌توانید از لیمو عمانی، گرد غوره و یا آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید.



آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب