در طرح نظارتی رمضان و نوروز انجام شد؛
معدومسازی ۴۸۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در خوزستان
مدیرکل دامپزشکی خوزستان از انجام بیش از ۱۱ هزار مورد بازرسی بهداشتی در طرح نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در ماه رمضان و نوروز خبر داد.
ناصر عسکریفرد اظهار کرد: طرح ملی تشدید و کنترل نظارتهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.
وی افزود: در این طرح اقدامات قابل توجهی در زمینه عملیات نظارت بهداشتی و شرعی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی استان انجام و بیش از ۱۱ هزار مورد بازدید از واحدهای عرضه، سردخانهها، مراکز قطعهبندی و بستهبندی و کشتارگاههای دام و طیور توسط ۸۴ گروه ثابت و سیار در استان خوزستان انجام شد.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: در این طرح، ۲۱ واحد متخلف با هدف دفاع از بهداشت و سلامت عمومی جامعه، به مراجع قضایی معرفی شدند.
عسکریفرد عنوان کرد: در این طرح بازرسی و نظارت مستقیم بهداشتی و شرعی بر کشتار بیش از ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه طیور به وزن بیش از ۱۰ میلیون کیلوگرم و نیز کشتار ۴۹ هزار راس دام سبک و سنگین به وزن بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار کیلوگرم انجام شد.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اشاره انجام بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه در استان گفت: در این مدت بیش از ۴۵ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شد که از این میزان، بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم تحت نظارتهای بهداشتی کارشناسان دامپزشکی معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
وی توصیه کرد: شهروندان هنگام خرید فرآوردههای خام دامی مانند گوشت و مرغ به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت کنند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی را به ادارات دامپزشکی شهرستان خود برای پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع دهند.
منبع؛ ایسنا
تا کنون نظری ثبت نشده