دوشنبه 18 فروردین 1404
زمان: 19
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

استاندار خوزستان:

دستگاه‌های خوزستان خریدهای خود را از درون استان انجام دهند

استاندار خوزستان با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی در استان، بر لزوم خرید دستگاه‌های استان از واحدهای تولیدی درون استان تاکید کرد.

سیدمحمدرضا موالی‌زاده امروز ۱۸ فروردین ماه در بازدید از شهرک صنعتی شماره چهار اهواز اظهار کرد: طی بازدید امروز از این شهرک و بازدیدهای قبلی از شهرک‌ها، به این نتیجه رسیدم که ما از جهت ظرفیت علمی، تخصصی و فنی در جهت تولید در استان چیزی کم نداریم و خوشحال هستیم از اینکه این ظرفیت و توان در استان وجود دارد و صنعتگران عزیزمان برای تولید تلاش می‌کنند.

وی افزود: نکته‌ی قابل توجه این است که متاسفانه بعضی از دستگاه‌ها خریدهایشان را به جای اینکه از استان انجام دهند از خارج استان انجام می‌دهند. در حالی که همین جا و در استان این تولیدات با کیفیت خوبی انجام می‌شود اما دستگاه‌ها بعضا با قیمت بیشتر و با کیفیت مشابه و در بعضی موارد حتی با کیفیت پایین‌تر، از خارج استان خریداری  می‌کنند.

موالی‌زاده ادامه داد: مشکلی که در این زمینه وجود دارد، بحث سامانه ستاد است. یک دستورالعملی وجود دارد که باعث شده مشکلاتی در این زمینه ایجاد شود و ما باید دنبال کنیم که این مشکل رفع شود و دستگاه‌ها تشویق شوند و امکان هم برای آن‌ها فراهم شود تا خریدشان را از درون استان انجام دهند.

وی بیان کرد: طبیعتا وقتی تولیدکننده ما تولید می‌کند سپس باید عرضه کند و در این زمینه مشتری او در درجه اول در استان است و بعد به خارج استان محصول می‌فروشد.وقتی این اتفاق افتاد چرخ تولید خواهد چرخید و بحث اشتغال شکل خواهد گرفت و تولیدکننده می‌تواند کارش را توسعه بدهد و گارگاه می‌تواند تبدیل به کارخانه شود.

موالی‌زاده عنوان کرد: بنابراین همه این اتفاقات در گرو این است که همه دستگاه‌ها پای کار بیایند و کمک کنند؛ مخصوصا در سال جاری که تحت عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری شده است. خریدهایشان را از واحدهای استانی انجام دهند تا این دوستان بتوانند به کار خودشان ادامه دهند.


وی یادآور شد: ما الان تعدادی واحد راکد تولیدی داریم که باید از آن‌ها حمایت کنیم. در این زمینه تلاش ما این است که به مشکلات واحدهای تولیدی رسیدگی کنیم و از هر کسی که دستی در تولید دارد چه در بخش صنعت، چه کشاورزی و خدمات حمایت‌های لازم  انجام شود .

منبع؛ ایسنا



آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب