حسن عبودی در حاشیه دوره کشوری تربیتمربی جستجو و نجات در سیلاب و آبهای خروشان اظهار کرد: این دوره با حضور ۲۴ نجاتگر تخصصی جمعیت هلال احمر کشور از ۱۸ تا ۲۱ فروردینماه به میزبانی شهرستان دزفول در حال برگزاری است.
وی افزود: فراگیران در این دوره پس از کسب قبولی از آزمونهای ورودی علمی و عملی برگزارشده توسط مربیان مجرب کشوری، وارد این دوره شدهاند و علاوه بر فراگیری آموزشهای تخصصی حوزه سیلاب، آبهای خروشان و محیطهای آبی، به یادگیری روشهای ارائه و تدریس مطالب مرتبط میپردازند.
سرپرست جمعیت هلال احمر استان خوزستان با اشاره به برخی سرفصلهای ارائهشده در این دوره گفت: علاوه بر ارائه مطالبی با موضوع یادگیری و اصول آن، نظریهها و روشهای یادگیری، آموزش و تدریس، نحوه مدیریت یک کلاس موفق، چگونگی ارزیابی و ارزشیابی کلاس و مفاهیم مرتبط با روش تدریس، ابزارشناسی، کار با تجهیزات، کار با طناب، اصول جستجو و نجات در آبهای خروشان، ناوبری تجهیزات، کار با کیسه طناب و تلههای نجات نیز از سرفصلهای تخصصی طرحشده در دوره خواهد بود.
وی بیان کرد: کارگاههای نجات، خودنجاتی در آبهای خروشان، سیستمهای عبور عرضی، سیستمهای عبور با قایق، عملیات تثبیت اجسام شناور در آب و جریانهای سیلابی از دیگر سرفصلهای اجرای عملی این دوره است.
عبودی گفت: وجود عوارض طبیعی رودخانهای و شرایط توپوگرافی خاص در دزفول، از دلایل انتخاب این شهرستان برای میزبانی برگزاری دورههای جستجو و نجات در سیلاب بوده است. پیش از این نیز دو دوره کشوری تخصصی پیشرفته جستجو و نجات در سیلاب و آبهای خروشان و همچنین یک دوره کشوری بازآموزی مربیان این رشته متفاوت در حوزه امداد و نجات، به میزبانی جمعیت هلال احمر استان خوزستان در دزفول به اجرا در آمده است.
منبع؛ ایسنا