دوشنبه 25 فروردین 1404
زمان: 5
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

استاندار خوزستان بر تسریع در عملیات اجرایی موزه منطقه ای خوزستان تاکید کرد

استاندار خوزستان بر ضرورت تسریع در عملیات اجرایی موزه منطقه ای استان تاکید کرد و خواستار پیگیری جدی‌تر برای بهره‌برداری هرچه سریع‌تر این طرح شد.
سیدمحمدرضا موالی‌زاده در بازدید از روند اجرایی پروژه ساخت موزه منطقه ای خوزستان اظهار کرد: این موزه در زمینی به مساحت ۵۰ هزار متر مربع و با زیربنای ۱۱ هزار متر مربع در ۲ طبقه در حال احداث است.

وی افزود: این موزه با دارا بودن سه هزار و ۵۰۰ متر مربع فضای گالری، میزبان آثار تاریخی، اجتماعی، مذهبی و فرهنگی خواهد بود. همچنین یک هزار مترمربع از فضای موزه به نمایشگاه‌های موقت اختصاص یافته که می‌تواند میزبان آثار فرهنگی از سایر استان‌ها و حتی موزه‌های بین‌المللی باشد.

استاندار خوزستان گفت: پنج مخزن امن برای نگهداری اشیای تاریخی، کارگاه مرمت، آزمایشگاه تخصصی، کتابخانه، کافی‌شاپ، فضای بازی کودکان، سایت رایانه‌ای، سالن جلسات و فضاهای اداری از دیگر امکانات این مجموعه است.

وی افزود: همچنین سالن آمفی‌تئاتر این مجموعه با گنجایش ۲۵۰ نفر، فضایی مناسب برای برگزاری همایش‌ها و برنامه‌های فرهنگی فراهم خواهد کرد.

موالی زاده گفت: با تکمیل این طرح، موزه منطقه‌ای خوزستان نه تنها به یکی از مهم‌ترین قطب‌های فرهنگی و تاریخی کشور تبدیل خواهد شد، بلکه به عنوان یک جاذبه گردشگری مدرن، نقش مهمی در رونق صنعت توریسم استان ایفا خواهد کرد.

وی افزود: انتظار می‌رود این موزه با معماری منحصر به فرد و امکانات پیشرفته، میزبان علاقه‌مندان به تاریخ، هنر و فرهنگ از سراسر ایران و جهان باشد.

منبع؛ ایرنا


آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب