چهار شنبه 10 اردیبهشت 1404
زمان: 4
دسته: اجتماعی
لینک کوتاه

نماینده وزیر علوم در برپایی آزمون‌ها در استان خبر داد

شرکت بیش از ۵۹ هزار نفر داوطلب خوزستانی در کنکور سراسری

نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس نمایندگان تام‌الاختیار استان خوزستان در برپایی آزمون‌ها، از برگزاری مرحله اول آزمون‌ سراسری سال ۱۴۰۴در روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت‌ماه امسال خبر داد و گفت: ۵۹ هزار و ۴۸۰ داوطلب خوزستانی در این رقابت علمی حضور دارند.
دکتر علی‌حسین حسین‌زاده اظهار کرد: از مجموع ۵۹ هزار و ۴۸۰ شرکت‌کننده در آزمون امسال، ۳۸ هزار و ۶۱۳ نفر زن و ۲۰ هزار و ۸۶۷ نفر مرد هستند.

وی افزود: در این دوره از آزمون، ۲۰ هزار و ۹۳۹ نفر در گروه علوم انسانی، چهار هزار و ۹۴۹ نفر در گروه ریاضی و فنی، دو هزار و ۱۳۴ نفر در گروه هنر، سه هزار و ۷۲۵ نفر در گروه زبان خارجه و ۲۷ هزار و ۷۳۳ نفر در گروه تجربی، حضور دارند.

حسین‌زاده با اشاره به اینکه دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در این دوره از آزمون میزبان ۱۰ هزار و ۲۴ داوطلب است، گفت: از این تعداد پنج هزار و ۵۰۱ نفر زن و چهار هزار و ۵۲۳ نفر مرد، آزمون خود را در این دانشگاه برگزار می‌کنند.

وی یادآور شد: در نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ خوزستان، دانشگاه شهید چمران اهواز، جهاددانشگاهی اهواز، آموزشکده فنی پسرانه چمران اهواز، آموزشکده فنی دخترانه اهواز، دانشگاه آزاد اهواز، آموزش و پرورش شهرستان‌های آبادان، ایذه، اندیمشک، اندیکا، باغملک، ماهشهر، بندر امام (ره)، دشت‌آزادگان، شادگان، شوشتر، شوش، گتوند، کرخه، صیدون، مسجدسلیمان، لالی، هندیجان و هویزه، دانشگاه آزاد امیدیه، دانشگاه پیام‌نور اندیکا، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین، دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول، دانشگاه آزاد اسلامی دزفول، دانشگاه پیام نور و آزاد دشت‌آزادگان، دانشگاه آزاد رامهرمز، دانشگاه پیام‌نور و آزاد شوشتر، دانشگاه آزاد مسجدسلیمان میزبان داوطلبان خواهند بود.

منبع؛ ایسنا


آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب