پنج شنبه 01 خرداد 1404
زمان: 5
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

برق ۱۸۷ مشترک پرمصرف اداری در اهواز قطع شد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز با اشاره به قطع برق ۱۸۷ مشترک پرمصرف اداری در اهواز گفت: برق این ادارات به دلیل تخطی در میزان مصرف برق تعیین شده و برابر دستورالعمل ابلاغی، ۳۰ اردیبهشت ماه در راستای کنترل مصرف برق ادارات و سازمان‌های عمومی قطع شد.

محمد فراتی با اشاره به ضرورت مصرف بهینه ادارات و دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: با این اقدام در راستای تامین برق مستمر و پایدار، حجم قابل توجهی از بار شبکه برق اهواز با توجه به پدیده خشکسالی و کمبود تولید برق، کاهش پیدا کرد.

وی با بیان اینکه مصرف کل شبکه برق اهواز بعد از توزیع برق تهران بزرگ به عنوان پر مصرف ترین توزیع برق کشور از نظرمصرف برق است گفت: براساس رصد و پایش صورت گرفته از مرکز پایش این شرکت، شاهد کاهش نیافتن بار مناسب مشترکان اداری بودیم که پس از بی‌توجهی به دستور العمل اعلام شده، برق ۱۸۷ مشتراک اداری پرمصرف قطع شد.

فراتی ادامه داد: طبق دستورالعمل ابلاغی به ادارات، برق مصرفی در وقت اداری ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته و ۷۰ درصد پس از وقت باید کاهش داده شود که برق ادارات بی توجه به این مساله، از طریق سیستم فرمان از راه دور مرکز کنترل و پایش، قطع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز ادامه داد: در صورتی که مشترکین تجاری پر مصرف به ویژه مراکز تجاری بزرگ نیز نسبت به کاهش و مدیریت مصرف برق خود اقدام لازم را انجام ندهند پس از ارسال اخطارهای لازم نسبت به قطع برق انشعاب آن‌ها اقدام خواهد شد.

وی تصریح کرد: خط قرمز شرکت توزیع برق در شرایط فعلی، تامین آسایش و آرامش عمومی شهروندان است که در این خصوص برق مشترکین پر و بد مصرف مصرف قطع خواهد شد.

 

منبع؛ ایرنا



آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب