یک شنبه 04 خرداد 1404
زمان: 15
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره سلام خوزستان:

می‌خواهیم روابط عمومی‌های استان واقعیت‌ساز و موقعیت‌ساز شوند

رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره سلام خوزستان گفت: حضور دستگاه‌های مختلف در این جشنواره گویای این است که روابط عمومی‌های دستگاه‌های مختلف در استان خوزستان همچنان پویا و فعال بوده و ارتباط خوبی با اجتماع و افکار عمومی دارند.
نعیم حمیدی یکشنبه چهارم خرداد در مراسم اختتامیه جشنواره سلام خوزستان، اظهارکرد: جشنواره سلام پس از سال‌ها با پشتیبانی دکتر موالی‌زاده استاندار خوزستان احیا شد و در مدت زمان کوتاه، ۷۰۰ اثر به هیات داوران رسید، ضمن اینکه حضور دستگاه‌های مختلف در این جشنواره علی رغم مدت زمان کوتاه آن چشمگیر بود.

او ادامه داد: حضور دستگاه‌های مختلف در این جشنواره نشان دهنده وجود خانواده توانمند روابط عمومی‌های استان خوزستان و گویای این است که روابط عمومی‌های دستگاه‌های مختلف در استان خوزستان همچنان پویا و فعال و نیز رصدکننده رخدادهای جامعه بوده و ارتباط خوبی با اجتماع و افکار عمومی دارند.

سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری خوزستان گفت: نگاه ما این است که اگر روابط عمومی‌ها حمایت شوند و جایگاه آن‌ها در دستگاه‌های اجرایی به خوبی در نظر گرفته شود می‌توانند بیش از این در حوزه ارتباطات موثر واقع شوند. ما هم قصد داریم با تقویت چنین رویدادهایی کمک کنیم دوستان روابط عمومی واقعیت‌ساز شوند.

او ادامه داد: یقیناً روابط عمومی‌ها با پشتوانه علمی که دارند می‌توانند موقعیت‌ساز هم باشند و یک نمونه آن جشنواره سلام خوزستان است؛ تلاش ما پس از احیای این جشنواره این است که این روند ادامه پیدا کند و این نیازمند حضور توانمند روابط عمومی‌های استان است.

منبع؛ ایسنا


آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب