شنبه 17 خرداد 1404
زمان: 4
دسته: اخبار روز
لینک کوتاه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:

امنیت شغلی محیط‌بانان مهم‌ترین اولویت است/ اجازه نمی‌دهیم خون محیط‌بانان شهید بی‌ثمر بماند

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با حضور در در مراسم تشییع و خاکسپاری محیط‌بان شهید هدایت‌الله دیده‌بان، بر لزوم تقویت امنیت شغلی محیط‌بانان تأکید کرد.

شینا انصاری در این مراسم که جمعه ۱۶ خرداد با حضور جمعی از مردم، مسئولان محلی و خانواده محیط زیست کشور در شهرستان بهبهان برگزار شد، اظهار کرد: شهادت محیط‌بان پرتلاش و فداکار، هدایت‌الله دیده‌بان، ضایعه‌ای تلخ برای خانواده بزرگ محیط زیست کشور است. او نیرویی کارآمد، شایسته و دلسوز بود که سال‌ها بعنوان چشم بیدار منطقه حفاظت‌شده خاییز، با ایثار و تعهد از تنوع زیستی این سرزمین صیانت می‌کرد.

وی بر لزوم تقویت امنیت شغلی محیط‌بانان تأکید کرد و افزود: از ابتدای مسئولیتم، افزایش امنیت شغلی محیط‌بانان را بعنوان مهم‌ترین اولویت دنبال کرده‌ام. در همین راستا، بزودی کمیته‌ مشورتی متشکل از دانشگاهیان، پیشکسوتان، محیط‌بانان و متخصصان محیط زیست تشکیل خواهد شد تا ابعاد فنی، حقوقی و زیرساختی این موضوع را بررسی کنند و راهکارهای مؤثر برای کاهش تعارض‌ها و تقابل‌های فیزیکی بین محیط‌بانان و متخلفان را ارائه دهند.

انصاری تأکید کرد: ما اجازه نخواهیم داد که خون این شهید عزیز و دیگر شهدای محیط‌بان که جان خود را در راه حفاظت از طبیعت مظلوم این سرزمین فدا کردند، بی‌ثمر بماند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ما با اراده‌ای قوی‌تر و انسجامی بیشتر، در مسیر پاسداری از سرمایه‌های طبیعی ایران عزیز گام خواهیم برداشت. 

منبع؛ ایسنا

 



آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب