چهار شنبه 04 تیر 1404
زمان: 2
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

سامان‌دهی بازارچه‌های اشتغال‌زایی زنان خوزستان

سرپرست اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان از تشکیل کارگروه ساماندهی بازارچه‌های اشتغال‌زایی زنان در استان خبر داد.

زینب پارسافخر در جلسه کارگروه زنان خوزستان با اشاره به اقدامات اجرایی برای بهبود وضعیت معیشت زنان و خانواده‌های خوزستانی اظهار کرد: ما بصورت جدی و قاطعانه پیگیر امور مربوط به زنان استان خوزستانیم و تلاش خواهیم کرد با اولویت‌بخشی به اشتغال‌زایی زنان و کاهش انواع آسیب‌های اجتماعی، اقدامات مؤثری برای بهبود وضعیت معیشت خانواده‌ها انجام دهیم.

وی با تأکید بر لزوم رسیدگی قاطع به مسائل و دغدغه‌های زنان بویژه در حوزه اشتغال‌زایی، کاهش آسیب‌های اجتماعی و بهبود وضعیت معیشت خانواده، افزود: به منظور ساماندهی بازارچه‌های اشتغال‌زایی زنان، کارگروه تخصصی در اداره‌کل بانوان و خانواده تشکیل و فعالیت خود را آغاز کرده است.

سرپرست اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: بازارچه بانوان واقع در پارک حجاب اهواز یکی از این نمونه‌ها است که سال‌ها با مشکلات زیرساختی و فرسودگی، تبدیل به مخروبه شده که از سوی شهرداری اهواز پروژه بازسازی اساسی آن آغاز شده است و این اداره‌کل نیزدر این زمینه پیگیری جدی خواهد داشت.

بنا بر اعلام استانداری خوزستان، وی افزود: روند ساخت، نوسازی و گسترش بازارچه‌های خوداشتغالی زنان در سراسر استان خوزستان در دست پیگیری است و نتایج این اقدامات، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

منبع؛ ایسنا



آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب