پنج شنبه 27 شهریور 1404
زمان: 20
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

آغاز کاهش محسوس دمای خوزستان از فردا

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی کاهش دما در استان از فردا جمعه خبر داد.

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: طبق آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز پنجشنبه ۲۷ شهریور افزایش یک تا دو درجه‌ای دما در سطح استان خوزستان مورد انتظار است اما از فردا تا روز یکشنبه 30 شهریور به ویژه روز یکشنبه، روند کاهش محسوس دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: روزهای شنبه و یکشنبه به ویژه روز یکشنبه، با توجه به شرایط ناپایداری جو، رشد ابر در بیشتر نقاط استان خوزستان و احتمال رگبارهای نقطه‌ای در ارتفاعات استان دور از انتظار نیست.

سبزه‌زاری ادامه داد: همچنین از امروز تا اواسط هفته آینده سرعت وزش بادها در بخش‌های غربی، جنوب غربی تا جنوب شرقی و تا حدودی مرکزی استان، در حد متوسط و همراه با تندبادهای لحظه‌ای خواهد بود بنابراین خیزش گرد وغبارهای محلی و موقتی نیز در ساعاتی از بعد از ظهرها در این مناطق محتمل است. شمال خلیج فارس نیز در این روزها مواج خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته بندر ماهشهر و بستان با ۴۵.۴ و ایذه با ۱۶.۶ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۴.۷  و ۲۸.۵ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

منبع؛ ایسنا



آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب