رییس کل دادگستری: جادههای خوزستان ایمن سازی شوند
رییس کل دادگستری خوزستان گفت: ایمن سازی جادهها به منظور کاهش سوانح رانندگی و آمار تلفات مالی و جانی در استان بسیار مهم است که باید به عنوان یکی از برنامههای با اولویت در خوزستان دنبال شود.
علی دهقانی چهارشنبه در شورای توسعه و برنامه ریزی خوزستان در سرسرای استانداری بیان کرد: حفاظت و نگهداری از اموال بیت المال باید مدنظر تمامی مسئولان استان باشد.
وی گفت: جادهها محور توسعه استان هستند و ضروری است توسعه و بهسازی آنها در دستور کار دستگاهها قرار گیرد.
دهقانی با بیان اینکه متاسفانه روزانه حوادث رانندگی مختلفی در استان رخ میدهد و شرایط رو به بدتر شدن است گفت: شرایط فعلی جادههای استان قابل قبول نیست و لازم است در این شورا برای ایمن سازی و بهبود جادههای استان تصمیم گیری و تخصیص اعتبار انجام شود.
رییس کل دادگستری خوزستان رفع نقاط حادثه خیز را یکی از بخشهای ایمنسازی جادهها دانست و گفت: ایمن سازی جادهها یککار مستمر است و لازم است کمیته ایمن سازی جادههای استان تشکیل شود.
دهقانی عوامل متعددی را در وقوع تصادفات دخیل دانست و افزود: با وجود ۲۰ هزار کیلومتر جاده در خوزستاننگهداری و ایمن سازی محورهای استان بسیار سخت است و اینمهمنیاز به یک برنامه ریزی اصولی دارد.
عملکرد ضعیف خوزستان در فرهنگ سازی رانندگی ایمن
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تعداد فوتیهای تصادفات طی سال جاری را نسبت به سال قبل کمتر اعلام کرد و افزود: با این وجود برخی دستگاهها در کاهش آمار تصادفات به ویژه در خصوص فرهنگسازی رانندگی ایمن عملکرد بسیار ضعیفی دارند.
محمد خانچی ادامه داد: موضوع حوادث رانندگی به حدی مهم است که اگر آمار تصادفات بالا رود باعث عزل فرماندار شهرستان میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به ایجاد سیستم حمل و نقل برای تردد به شهرهای جدید رامین و شیرین شهر افزود: شبکه حمل و نقل برای ایجاد مسیر دسترسی به شهر رامین و شیرین شهر در حال انجام است.
وی با تاکید بر اینکه جمع بندی پروژههای مهم استان برای سفر رییس جمهوری به استان تا قبل از روز دوشنبه هفته آینده باید انجام شود ادامه داد: طرحها برای ارائه در جلسه نهاد رئیس جمهوری باید هرچه سریعتر آماده دفاع شوند.
در شورای توسعه و برنامه ریزی خوزستان طرح جامع جامع شهر جدید رامین تصویب شد.
بر اساس این طرح مساحت شهر جدید رامین از ۶۰۰ هکتار به ۷۱۲ هکتار توسعه یافته است و کاربری این شهر از مسکونی به مسکونی تفریحی با ساخت تغییر می یابد.
همچنین در این نشست طرح توسعه دانشگاه علمی و کاربردی ایذه مطرح شد که ارزیابی بیشتر این طرح و لزوم توسعه دانشگاه بر اساس پرورش نیروی کارآمد به جلسه دیگر موکول شد.
در این نشست ۱۴ طرح کارگروه زیربنایی بیشتر با موضوع ایجاد واحد تولید، کشاورزی و توسعه روستایی بررسی شد.
منبع؛ ایرنا
تا کنون نظری ثبت نشده