سید محمدرضا موالیزاده روز چهارشنبه در نشست فصلی مدیران دستگاه های قضایی در استان، اظهار کرد: سردار شهید سلیمانی الگوی عملی است که در تمامی محیط های کاری و غیر کاری می توان از شخصیت ارزشمند این شهید گرانقدر برای خدمت به مردم الگوبرداری کنیم و رویکرد دقیق و سنجیده دستگاه قضایی در استان نیز می تواند برای ارائه خدمت به مردم و برقراری عدالت اجتماعی از این الگوی موثر بیش از گذشته، استفاده کند.
وی افزود: توجه به محیط پیرامون و رسیدگی به مشکلات جامعه و همچنین ارائه راهکارهای موثر برای برقراری عدالت اجتماعی باید در اولویت کار تمامی مدیران استان قرار گیرد.
استاندار خوزستان ادامه داد: خوزستان طی بیش از ۱۰۰ سال گذشته ماموریت های متعددی در اقتصاد کشور بر عهده داشته که از مهمترین آن ها تولید نفت و گاز، گندم، ترانزیت کالا، تولید محصولات فلزی نام برد؛ بعدها نیز خورستان در تولید صنایع پتروشیمی و شکر نقش آفرینی کرده است.
وی توجه همزمانی مدیران استان به منافع ملی و محلی را هنر مدیریت و شرط اصلی برقراری عدالت برشمرد و گفت: در نشستی که ابتدای کار هیات دولت چهاردهم داشت؛ اشاره شد که یک چشم ما باید به تامین منافع ملی و چشم دیگر نیز به تامین منافع محلی باشد.
مولی زاده بیان کرد: عدالت اقتضا می کند که در خوزستان که موتور محرک کشور است، به این نکات بیش از گذشته توجه شود و رهبر معظم انقلاب نیز همواره نگاه ویژه ای به خوزستان داشته و دارند.
وی خاطر نشان کرد: اجرای کامل طرح ۵۵۰ هزار هکتاری اراضی کشاورزی استان، بی شک انقلابی در عرصه کشاورزی خوزستان ایجاد می کند و همواره تکمیل این طرح تاکید مکرر رهبر معظم انقلاب است.
استاندار خوزستان اظهار کرد: رییس جمهور نیز نگاه ویژه ای به این استان دارد و این نشان از اهمیت خوزستان در سطح ملی است.
وی افزود: خوزستان موتور محرکه اقتصاد کشور و یک استان استراتژیک است که بیشترین مراکز حیاتی و حساس کشور در آن وجود دارد و شرایط مرزی این استان و ترددهای انبوه و پرشمار و بخصوص راهپیمایی بزرگ اربعین و راهیان نور، این استان را به یک استان خاص و دارای ظرفیت بالا تبدیل کرده است.
موالی زاده با بیان اینکه اگر در جامعه خود عدل و عدالت را بتوانیم برقرار کنیم، بی شک، جامعه استواری خواهیم داشت، گفت: تقدم پیشگیری و درمان از موارد مهمی است که باید به آن توجه داشته باشیم؛ باید به سراغ فرهنگ سازی برویم چرا که با آموزش و مهارت می توان رفتارهای اجتماعی را کنترل و از تشکیل بسیاری از پرونده های قضایی جلوگیری کرد.
وی ادامه داد: هرچه پیشگیری را در کنار آموزش و تربیت و فرهنگ سازی تقویت کنیم ، تعداد پروندهها و جرایم نیز کمتر می شود؛ سنت ها و خرده فرهنگ هایی نظیر تیراندازی در مراسمات وجود دارد که در ابتدا نیاز به آموزش و در برخی مواقع نیز به برخورد قضایی نیاز است.
استاندار خوزستان گفت: برای کاهش جرایم خشن در استان همگی باید تلاش کنیم چرا که امنیت عمومی در جامعه باید بیش از این نمود پیدا کند.
وی افزود: بخش قابل توجهی از سرقتها، مشکلات و بخصوص سرقتهای مسلحانه ریشه در مسائل اقتصادی و مشکلات معیشتی دارد ولی کار جمعی و همکاری بین بخشی می تواند از این جرایم بکاهد.
موالی زاده گفت: محیط محکمه های قضایی نیز باید به شکلی باشد که مساله مردم داری و احترام به مردم به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد؛ دستگاه قضا مرجع و پناهگاه مردم است و نوع برخورد در این مجموعه می تواند در برقراری عدالت اجتماعی موثر باشد.
منبع؛ ایرنا