یک شنبه 30 دی 1403
زمان: 2
دسته: سیاسی
لینک کوتاه

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت:

رسانه‌ها باید تجلی‌گاه گفت‌وگوهای مردم باشند

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با بیان اینکه رسانه‌ها باید تجلی‌گاه گفت‌وگوهای مردم باشند، گفت: با چالش جدی در حوزه رسانه مواجه هستیم که بخش بزرگی از ریشه و مشکلات جامعه به چالش رسانه بر می‌گردد زیرا هنوز رسانه را به عنوان ارگانی که می‌تواند مسائل و مباحث را حل کند، نمی‌شناسیم.

الیاس حضرتی در نشست گفتمان رسانه‌ای دولت وفاق و رونمایی از پوستر جشنواره رسانه‌ای خوزستان همدل که در اهواز برگزار شد، با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران بزرگترین انقلاب در اواخر قرن ۲۰ و اوایل قرن ۲۱ بوده است، اظهار کرد: در ۱۳ ماه اول انقلاب، پنج انتخابات بزرگ برگزار شد و در مدت پس از انقلاب به صورت متوسط هر سال یک انتخابات بزرگ برگزار شده است که با وفاقی که بین آحاد مردم بود،  مردم در این انتخابات ملی شرکت می‌کردند اما برخی‌ها هم به دلایل متعدد شرکت نمی‌کنند که در کل دنیا اینگونه است.

رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: در انتخابات ۱۴۰۳ با تدابیر اندیشیده شده همه شخصیت‌ها به میدان آمدند و مردم احساس مشارکت کردند.

حضرتی با تاکید بر لزوم علت‌یابی عدم مشارکت ۵۰ درصدی مردم در انتخابات بیان کرد: یکی از جاهایی که در این علت‌یابی می‌تواند به ما کمک کند رسانه است؛ در جامعه‌ای که رسانه آزاد نباشد مردم به سمت نجوای درگوشی می‌روند.

وی عنوان کرد:  با چالش جدی در حوزه رسانه مواجه هستیم که بخش بزرگی از ریشه و مشکلات جامعه به چالش رسانه بر می‌گردد زیرا هنوز رسانه را به عنوان ارگانی که می‌تواند مسائل و مباحث را حل کند، نمی‌شناسیم.

رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت با بیان اینکه رسانه‌ها باید تجلی‌گاه گفت‌وگوهای مردم باشند، بیان کرد: خوزستان در حوزه رسانه اول است و نبوغ‌های توانمند و خوش فکر و صاحب نظری در این حوزه دارد.

در ادامه محمد گلزاری دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت اظهار کرد: شورایی برای رسانه‌ها با حضور قوه قضائیه در راستای حمایت از رسانه‌ها تشکیل داده شده تا چتر امنی برای رسانه‌ها ایجاد شود. شورای اطلاع‌رسانی هم به عنوان مدافع جامعه رسانه در حال فعالیت است.

وی افزود: در آستانه سفر رئیس‌جمهور به خوزستان هستیم؛ نظر آقای پزشکیان این است که کاروانی از پایتخت با خود همراه نکند تا با این اقدام ظرفیت استان‌ها را در این خصوص بسنجیم و به ظرفیت استانی اتکا کنیم.

گلزاری بیان کرد: بنابراین این سفر فرصتی است تا رسانه‌ها ظرفیت خود را اثبات کنند و مردم نیاز نداشته باشند اخبار را از شبکه‌های خارجی و حتی مرکز دنبال کنند و متوجه شوند رسانه‌های استان می‌توانند بهترین روایت‌ها را داشته باشند.

وی افزود: امیدواریم در سفر هفته آینده رئیس جمهور به خوزستان رسانه‌ها به گونه‌ای عمل کنند که اتفاقات سفر را در تیراژ بالا انعکاس دهند.

در ادامه سید محمدرضا موالی زاده استاندار خوزستان نیز اظهار کرد: در سفر رییس‌جمهور به خوزستان علاوه بر اینکه باید بحث‌های مربوط به رفع محرومیت‌ها و توسعه استان را دنبال کنیم، باید ظرفیت‌ها و قابلیت‌های موجود در استان را نشان دهیم.

وی افزود: بیکاری، آلودگی هوا، مشکلات زیرساختی، آب و فاضلاب و آموزش و پرورش برخی از مشکلات این استان هستند که باید فکری برای حل این مشکلات شود.

استاندار خوزستان با اشاره به تاثیر گفتمان در حل مشکلات بیان کرد: اگر انتقادپذیر نباشیم و خود را برتر از دیگران بدانیم و روحیه تحمل و پرسشگری نداشته باشیم توسعه متوازن اتفاق نخواهد افتاد. در قضاوت‌ها هم بسیار عجول هستیم که باید این نقاط ضعف را برطرف کنیم.

موالی زاده گفت: علت اینکه خوزستان توسعه نمی‌یابد بودجه نیست بلکه توان تخریب‌گری‌ها بالاست که اگر این روحیه را کنار بگذاریم خوزستان ساخته خواهد شد. در غیراینصورت با سرعت کمتر و غیرمتوازن ساخته خواهد شد.

وی با بیان اینکه شعار خوزستان همدل، شعاری است که مردم به آن عمل می‌کنند، عنوان کرد: باید میزبانان خوبی در سفر رییس جمهور به خوزستان باشیم و کاری کنیم که سفر خوبی رقم بخورد. شعار سفر ریاست جمهوری "خوزستان همدل" است زیرا همدلی از هم‌زبانی بهتر است.

در این مراسم از پوستر جشنواره رسانه‌ای خوزستان همدل رونمایی شد.

منبع؛ ایسنا



آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب