علی داودی بیان کرد: شهرهای بازی، محیطهای عمومی و هیجان انگیزی برای عموم است و رعایت اصول ایمنی در نصب تجهیزات بازی با توجه به استفاده گسترده مردم در تامین امنیت و سلامت آنها بسیار مهم است.
وی گفت: سازمان ملی استاندارد از ۲۰ سال گذشته استاندارد تجهیزات بازی را مشمول استاندارد اجباری کرده است و سازنده و بهره برداران تجهیزات بازی ملزم به رعایت استاندارد هستند.
داودی ادامه داد: بازدید از تجهیزات بازی به طور مستمر از سوی بازرسان این اداره کل در حال انجام است، تنها داشتن پروانه استاندارد تولید کننده کفایت نمیکند و بهره بردار نیز باید گواهی استاندارد داشته باشد.
مدیر کل استاندارد خوزستان تصریح کرد: مکاتبات مختلفی با شهرداری انجام شده تا از فعالیت مکانها و تجهیزات بازی که پروانه بهرهبرداری ندارند جلوگیری کنند.
وی ادامه داد: بررسی گواهی استاندارد تجهیزات بازی به صورت سامانه ای قابل انجام است و شهرداری نیز میتواند این گواهی نامهها را بررسی کند.
وی بیان کرد: از مردم انتظار میرود هنگام استفاده از تجهیزات بازی گواهی استاندارد را بررسی کنند، بهره بردار وسیله بازی موظف است که گواهی استاندارد را در مقابل دیدگان مردم نصب کند.
داودی گفت: از مردم درخواست داریم از وسایل بازی بدون گواهی استاندارد استفاده نکنند و این تخلف را به اداره کل استاندارد اطلاع دهند.
مدیر کل استاندارد خوزستان اظهار کرد: فرهنگ رعایت استاندارد باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود و مردم به عنوان یک ناظر در رعایت قوانین استاندارد با این دستگاه همکاری کنند.
وی ادامه داد: در صورت وقوع حادثه توسط تجهیزات بازی ، تخلف متوجه بهره بردار و شهرداری خواهد بود.
ماه گذشته نیز اداره کل استاندارد خوزستان نسبت به جمع آوری هفت وسیله بازی ناایمن در شهر بازی اهواز اقدام کرد.
منبع؛ ایرنا