علی خدری سهشنبه در نشست هماهنگی و اتخاذ تدابیر لازم برای آمادهسازی نهایی شبکه و اقدامات مدیریت مصرفی، با اشاره به اهمیت مدیریت بار در ماههای پیش رو بر ضرورت آمادگی کامل واحدهای اجرایی، هماهنگی بینبخشی و اجرای دقیق برنامههای مصوب برای کنترل مصرف و پایداری شبکه تأکید کرد.
وی با اشاره به دمای هوای خوزستان و کاهش ذخایر آبی سدها و لزوم همکاری جدی و برنامهریزی دقیق در تابستان پیش رو در سطح استان، گفت: اجرای طرحهای کاهش بار، کنترل مصرف برق در ادارات، تعامل با مشترکان پرمصرف و مدیریت مصرف در ساعات اوج بار از مهمترین اولویتهای شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در این دوره خواهد بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: رشد فزاینده مصرف برق طی دوره گرم امسال و عبور از اوج بار در تابستان پیش رو مستلزم تغییر روشها و بهرهگیری از شیوههای جدید و اجرای دقیق ۳۶ بسته ابلاغی مدیریت مصرف توانیر است.
وی تصریح کرد: میزان مصرف برق در ماههای تیر و مرداد به اوج خواهد رسید و پیش بینی حداکثر تقاضا بر اساس رشد متعارف را داریم که با اجرای برنامه های مدیریت مصرف این میزان باید کاهش یابد.
نشست هماهنگی و اتخاذ تدابیر لازم برای آمادهسازی نهایی شبکه و اقدامات مدیریت مصرفی، با حضور مدیران عامل شرکت های توزیع برق خوزستان، اهواز و برق منطقه ای و دیگر مدیران صنعت برق استان، جهت عبور از پیک بار تابستان ۱۴۰۴ در محل شرکت برق منطقه ای خوزستان برگزار شد و جزئیات ۳۶ بسته ابلاغی مدیریت مصرف از سوی شرکت توانیر؛ تشریح و بر ایجاد هماهنگیهای لازم برای اجرای اقدامات عملیاتی مدیریت مصرف در اوج بار سال تاکید۱۴۰۴ شد.
بر اساس این گزارش، ۳۶ اقدام عملیاتی تدوین شده از سوی توانیر؛ بخشهای مدیریت مصرف، مدیریت و پایش، هوشمندسازی، تولید در محل مصرف، آموزش و اطلاعرسانی و همچنین بهینهسازی مصرف برق را شامل میشود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت تا با هماهنگی و تعامل صنعت برق استان وارد فاز اجرایی شوند.
در این جلسه همچنین وضعیت شبکه در بخشهای مختلف آنالیز و پروژههای وارد مدار شده و در دست اجرا و وضعیت رشد بار در تابستان مورد بررسی قرار گرفت و تدابیر لازم در این زمینه اتخاذ شد.
منبع؛ ایرنا