دوشنبه 08 اردیبهشت 1404
زمان: 23
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

برخورد با انتشاردهندگان کلیپ‌های هنجارشکنانه در اهواز

رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان خوزستان از اجرای طرح مقابله با انتشاردهندگان تصاویر و کلیپ‌های هنجارشکنانه و نامتعارف تبلیغاتی توسط آتلیه‌های عکاسی در اهواز خبر داد.

سرهنگ محمدحسین محمدوند اظهار کرد: در راستای اجرای طرح مقابله با انتشاردهندگان تصاویر و کلیپ‌های هنجارشکنانه و نامتعارف تبلیغاتی در صنوف آتلیه‌های عکاسی و فیلم‌برداری، کارشناسان فضای مجازی اداره نظارت بر اماکن عمومی چهار آتلیه عکاسی و فیلم‌برداری متخلف را شناسایی کردند.

وی افزود: این آتلیه‌های عکاسی و فیلم‌برداری اقدام به تهیه و انتشار تصاویر و کلیپ‌های هنجارشکنانه و نامتعارف تبلیغاتی از عروس و دامادها در فضای مجازی می‌کردند.

بنا بر اعلام پلیس، رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان خوزستان تصریح کرد: از این آتلیه‌ها ضمن پاک‌سازی محتوای هنجارشکنانه و نامتعارف توسط متصدی آنها، تعهدات لازم مبنی بر عدم تکرار گرفته شد. 

پلمب تالار پذیرایی به دلیل تیراندازی در مراسم عروسی

رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان خوزستان همچنین از پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل تیراندازی هوایی در مراسم جشن عروسی خبر داد.

محمدوند گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر تیراندازی هوایی در جشن عروسی یکی از تالارهای دزفول، موضوع در دستور کار اداره نظارت بر اماکن عمومی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی پس از بررسی و هماهنگی مرجع قضایی، این تالار را پلمب کردند. پرونده‌ای در این خصوص تشکیل و به مرجع قضائی ارسال شد. 

 

منبع؛ ایسنا



آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب