مجتبی یوسفی روز شنبه در شورای برنامهریزی شهرستان اهواز با اشاره به بررسی بودجه ۱۴۰۴ اظهار کرد: در لایحه پیشنهادی دولت، اعتبارات استان خوزستان با کاهش مواجه شده بود اما با پیگریهای مجلس در اسفند سال گذشته حدود ۴۸ هزار میلیارد ریال از این اعتبارات احیا شد.
وی تاکید کرد: این اقدام مانع از تعطیلی طرحهای عمرانی در حوزههای راهسازی، آب و فاضلاب، مدارس و بهداشت و درمان شد.
نماینده مجلس با بیان اینکه اعتبار مصوب این شهرستان از هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۳ به ۱۱ هزار میلیارد ریال در سال جاری افزایش یافته است گفت: این افزایش علاوه بر اعتبارات ملی بوده و از طریق پیگیریهای فراسرزمینی جذب شده است.
وی افزود: هماکنون تنها در بخش راهسازی حوزه انتخابیه، طرحهایی با ارزش بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال در حال اجراست.
یوسفی با اشاره به محدودیتهای اعتباری دستگاههای استانی خاطرنشان کرد: بسیاری از طرحهای آب و فاضلاب، بهداشت و درمان و بهسازی روستاها فاقد ردیف بودجه استانی هستند اما با استفاده از ظرفیتهای ملی و ارتباط با کمیسیونهای تخصصی مجلس، این منابع تامین شدهاند.
وی از تلاشهای رئیسجمهور، وزرا، استاندار و فرمانداران قدردانی کرد و گفت: همراهی مسئولان در شرایط بحرانی مانند جنگ اخیر، باعث شد خدماترسانی به مردم بدون وقفه ادامه یابد.
توسعه نامتوازن و عقبافتادگی زیرساختها
همچنین سعید دشتی زاده مدیرعامل آبفا اهواز با اشاره به چالش توسعه ساختوسازهای نامتوازن در اهواز و روستاهای اطراف، اظهار داشت: متاسفانه توسعه شهرها و روستاها بسیار سریعتر از بازسازی زیرساختهای آب و فاضلاب پیش رفته است و کمبود منابع مالی باعث شده تا نتوانیم همگام با این توسعه، زیرساختهای لازم را ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه در سال گذشته ۲۸ پروژه در دست اجرا داشتهاند افزود: به دلیل کمبود منابع، مجبور شدیم بخشی از اعتبارات جاری را به توسعه زیرساختها اختصاص دهیم درحالی که با مشکلاتی مانند معوقات حقوق کارکنان نیز مواجه هستیم.
دشتیزاده با قدردانی از افزایش ۴۶ درصدی منابع نسبت به سال گذشته، از مسئولان استانی و نمایندگان مجلس خواست تا با نگاه ویژهتر به این حوزه، حمایتهای خود را افزایش دهند.
منبع؛ ایرنا