به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هشت امروز،سرهنگ شاهین حسنوند اظهار داشت : بنابر گزارشهای رسیده و رصدهای صورت گرفته، مجرمان سایبری از شگرد مجرمانه جدیدی برای سرقت اطلاعات بانکی کاربران ثبت کننده آگهی آنلاین استفاده میکنند.
وی در تشریح این نوع کلاهبرداریها گفت: در این شیوه مجرمان سایبری با دنبال کردن سایتهای درج آگهی آنلاین به افرادی که آگهی آنها به تازگی ثبت شده و بر روی سایت قرار گرفته، پیامک داده و از آنها میخواهند که برای ثبت نهایی آگهی و جلوگیری از حذف آن، مبلغ ناچیزی در حد چند صد هزار ریال را به لینکی که در پیامک ارائه شده واریز کنند.
رئیس پلیس فتا استان خوزستان افزود: متاسفانه برخی از شهروندان با سهل انگاری روی لینک ناشناس در پیامک کلیک می کنند که پس از هدایت شدن به درگاه بانکی جعلی، اطلاعات بانکی آنها به سرقت میرود.
سرهنگ حسنوند گفت: شهروندان دقت کنند که آدرس درگاههای اصلی به دامنه shaparak.ir منتهی میشود و شهروندان با کمی دقت و هوشیاری میتوانند درگاههای پرداخت جعلی را شناسایی کنند.
این مقام انتظامی ادامه داد: برای جلوگیری از هرگونه اشتباه باید دقت داشت که سایتهای معتبر آگهی آنلاین همه فرایند ثبت آگهی را در خود سایت انجام داده و کاربران را به لینکهای خارج از سایت هدایت نمیکنند.
سرهنگ شاهین حسنوند بیان کرد: سایتهای آگهی آنلاین که احراز هویت شده و دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند در صورت نیاز به ارسال پیامک، از سامانههای رسمی و ثبت شده به نام خود استفاده میکنند. بنابراین شهروندان در صورت دریافت پیامک از شمارههای متفرقه، به هیچ عنوان روی لینک موجود در آن کلیک نکنند.
رئیس پلیس فتا استان خوزستان خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت دریافت پیامکهای مشکوک و غیرمرتبط از شمارههای ناشناس بهخصوص پیامکهای دریافتی از شمارههای تلفن همراه، در سایت پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir در قسمت فوریتهای سایبری گزارش کنند.
منبع:ایرنا