یک شنبه 19 اسفند 1403
زمان: 22
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

تداوم بارندگی تا اواسط هفته در خوزستان/للر اندیکا رکوردداربارندگی

مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: فعالیت سامانه بارشی که از روز چهارشنبه بر استان حاکم شده تا اواسط هفته به صورت رگبار و رعدو برق و یا بارش‌های پراکنده در برخی نقاط استان ادامه دارد.
محمد سبزه زاری بیان کرد: براساس آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی، فعالیت سامانه بارشی طی امروز نیز در بیشتر مناطق استان به ویژه بخش‌های شمالی و شرقی و ارتفاعات استان، سبب رگبار و رعد و برق و وزش باد متوسط به همراه تندبادهای لحظه ای، احتمال ریزش تگرگ در نقاط مستعد و بارش برف در ارتفاعات استان خواهد شد.

وی افزود: همچنین طی روزهای دوشنبه و سه شنبه نیز در ارتفاعات استان احتمال بارش های پراکنده ای وجود دارد.

سبزه زاری ادامه داد:  تا اواسط وقت دوشنبه وقوع پدیده مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی در بیشتر مناطق استان بویژه مناطق و سواحل جنوبی شرقی تا جنوب غربی، بخش های غربی، مرکزی و جاده های مواصلاتی استان موجب کاهش دید افقی خواهد شد.

مدیر کل هواشناسی خوزستان بیان کرد: شمال خلیج فارس نیز طی امروز مواج و گاهی همراه با رگبار و رعد و برق خواهد بود.

سبزه زاری اظهار کرد: در شبانه روز گذشته گتوند با دمای ۲۵ و دهدز (دزپارت) ۷.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان و حداکثر دمای اهواز ۲۲.۳ و حداقل ۱۴.۶ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

بر اساس این گزارش اداره کل هواشناسی خوزستان نسبت به بارش باران و رعد و برق از اوایل وقت چهارشنبه هفته جاری تا اواخر وقت یکشنبه هفته آینده هشدار سطح نارنجی صادر کرده است.

منبع؛ ایرنا


آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب