چهار شنبه 22 اسفند 1403
زمان: 4
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

پس از ۳سال پیگیری مستمر نماینده اهواز از وزارت اقتصاد،نفت و سازمان امورمالیاتی کشور؛

اضافه دریافتی مالیات سال های ۸۷تا۹۹ به حساب پرسنل وزارت نفت واریز شد

پس از پیگیری های مهندس مجتبی یوسفی در مرداد ماه سال ۱۴۰۱ از وزرای وقت نفت و اقتصاد و مجاب کردن سازمان امور مالیاتی کشور اضافه کسورات مالیاتی سنوات دهه ۸۰ و ۹۰ پس از بیش دوسال پیگیری این نماینده به حساب پرسنل وزرات نفت عودت داده شد.

پس از پیگیری های مهندس مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز،باوی،حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی در مرداد ماه سال ۱۴۰۱ از وزرای وقت نفت و اقتصاد و مجاب کردن سازمان امور مالیاتی کشور اضافه کسورات مالیاتی سنوات دهه ۸۰ و ۹۰ پس از بیش دوسال پیگیری این نماینده به حساب پرسنل وزرات نفت عودت داده شد.

شایان ذکر است که مقادیر مالیات پرداختی مربوط به اضافه کسور مالیاتی بوده که بر اساس محاسبات اشتباه سیستم حقوق و دستمزد و بخشنامه های صادره سازمان امور مالیاتی مغایر با آیین نامه های جاری شرکت ملی نفت ایران بوده است.



{{{block - 38}}}
{{{block - 39}}}

آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب