عارف شرهانی در خصوص تمهیدات اورژانس ۱۱۵ برای خدماترسانی به مصدومان احتمالی حوادث چهارشنبهسوری اظهار کرد: همه پایگاههای اورژانس و فوریتهای پزشکی به صورت ۲۴ ساعته از روز گذشته در حالت آمادهباش قرار دارند و این روند تا بامداد فردا چهارشنبه ۲۹ اسفند ادامه دارد.
وی با اشاره به آمادهباش سه دستگاه اتوبوس آمبولانس در ایذه، اندیمشک و اهواز برای امدادرسانی به مصدومان افزود: از صبح امروز سه شنبه ۲۸ اسفند آمبولانسهای اورژانس در نقاط پرازدحام و پرتردد سطح شهر اهواز که احتمال بروز حوادث چهارشنبهسوری در آن بیشتر است از جمله کیانپارس و زیتون مستقر شدهاند.
سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: همچنین چهار فروند بالگرد در حالت آمادهباش قرار دارند تا در صورت نیاز از این بالگردها استفاده شود.
منبع؛ ایسنا