سه شنبه 28 اسفند 1403
زمان: 4
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

هشدار پلیس فتا خوزستان درباره خرید و فروش مواد محترقه در فضای مجازی

رئیس پلیس فتا خوزستان با هشدار نسبت به تبلیغات فریبنده فروش مواد محترقه در فضای مجازی، از والدین خواست با نظارت بر عملکرد فرزندان خود، از بروز حوادث تلخ در چهارشنبه‌سوری جلوگیری کنند.

سرهنگ کارآگاه علی حسینی دوشنبه با اشاره به سوءاستفاده مجرمان سایبری از ایام پایانی سال، نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده فروش مواد محترقه در فضای مجازی هشدار داد و گفت: با نزدیک شدن به چهارشنبه آخر سال، افراد سودجو با تبلیغات جذاب، اقدام به فروش مواد محترقه در فضای مجازی کرده و متقاضیان که عمدتاً کودکان و نوجوانان هستند را به درگاه‌های پرداخت جعلی هدایت کرده و از آنان کلاهبرداری می‌کنند.

رئیس پلیس فتا خوزستان با تأکید بر غیرقانونی بودن این اقدامات افزود: طبق ماده ۱۲ قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات، فروش، تبلیغ و توزیع انواع مواد محترقه جرم محسوب شده و پلیس با متخلفان برخورد قاطع خواهد داشت.

وی همچنین از شناسایی و دستگیری ۲ متهم که اقدام به فروش مواد محترقه در فضای مجازی کرده بودند، خبر داد و بیان کرد: با تلاش همکاران ما، این افراد شناسایی و دستگیر شدند و در بازرسی‌های صورت‌گرفته، تعداد ۴۲۹۰ فقره مواد منفجره کشف و ضبط شد.

سرهنگ حسینی در پایان ضمن توصیه به خانواده‌ها تأکید کرد: از والدین محترم درخواست می‌شود با نظارت دقیق بر عملکرد فرزندان خود، مانع از خرید و استفاده از مواد محترقه خطرناک شوند تا چهارشنبه‌ آخر سال را به چهارشنبه‌سوزی تبدیل نکنند.

 

منبع؛ ایرنا



آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب