دکتر مسعود مهدوی نیا اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزیهای سازمان غذا و دارو، تامین شیر خشک ادامه دارد و مشکلی در خصوص کمبود این ماده غذایی وجود ندارد.
وی توصیه کرد: مادران در صورت کمبود یک نشان تجاری خاص از شیر خشک، از شیرهای معمولی جایگزین استفاده کنند.
عضو هیات علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز بیان کرد: فقط کمتر از ۱۰ درصد ماداران، امکان تغذیه با شیر خود را برای نوزادان ندارند.
مرضیه عربان ادامه داد: مرکز بانک شیر مادر در بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز دایر است و مادرانی که تمایل به اهدای شیر خود دارند می توانند بعد از انجام آزمایشهای رایگان، اقدام به اهدا کنند.
وی به قانون چهار، چهار، چهار به عنوان یکی از مزایای شیر مادر اشاره کرد و گفت: وقتی شیر مادر دوشیده می شود تا چهار ساعت در دمای اتاق، تا چهار روز در یخچال و در فریزر تا چهار ماه امکان نگهداری دارد.
شیرخشک یکی از محصولات پرمصرف در بین کودکان با مصرف سالیانه ۶۱ میلیون قوطی در کشور است که بخشی از این نیاز از محل واردات و بخشی نیز با تولید کارخانجات داخلی تامین میشود؛ به دلیل آنکه شیرخشک جزو محصولات راهبردی در تغذیه کودکان به شمار میرود، دولت با هدف تضمین تغذیه کودکان محروم از شیر مادر، آن را در سبد محصولات مورد حمایت خود قرار داده است.
پیشبینی میشود تولید امسال از حدود بیش از ۶۲ میلیون قوطی فراتر رود. تولیدکنندگان داخلی با افزایش ظرفیت تولید و پایداری در تامین نیازها، نقش مهمی در این حوزه ایفا کردهاند همچنین ورود بازیگران جدید به این صنعت، سهم قابلتوجهی در افزایش تولید و بهبود بازار داشته است. ارائه شیرخشک یارانهای به خانوادههای دارای فرزند زیر ۲ سال با ثبت کدملی نوزاد در سامانه تیتک امکانپذیر است.
منبع؛ ایرنا