یک شنبه 28 اردیبهشت 1404
زمان: 3
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

تعیین تکلیف ۲۰۱ ردیف کالای رسوبی در انبار گمرکات خوزستان

دادستان مرکز استان خوزستان گفت: ۲۰۱ ردیف کالا رسوبی در انبارهای گمرک استان تعیین تکلیف شدند و برخی اقلام به دلیل غیرقابل مصرف بودن یا نداشتن شرایط قانونی لازم، امحا خواهند شد.
امیر خلفیان در حاشیه بازدید از انبارهای گمرکات استان بیان کرد: کالاهایی که به دلایل مختلف از جمله ناقص بودن مدارک، مشکلات قانونی، یا عدم رعایت استانداردهای لازم واردات، مدت‌ها در انبارهای گمرک باقی ماندند، امروز تعیین تکلیف شدند و بر اساس بررسی‌های انجام شده، برخی از این اقلام قابلیت مصرف یا ورود به زنجیره عرضه را ندارند و به همین دلیل باید امحا شوند.

وی با اشاره به ضرورت تسریع در ساماندهی کالاهای رسوبی افزود: رسوب کالا در انبارهای گمرک ضمن اشغال فضا و ایجاد هزینه اضافی، می‌تواند عرصه را برای بروز مشکلات دیگری در زمینه مدیریت منابع باز کند که با تلاش و همکاری دستگاه‌های مرتبط ۲۰۱ ردیف کالا رسوبی تعیین تکلیف شدند و برخی از این اقلام، طبق بررسی کارشناسی، نیازمند امحاء است.

خلفیان گفت: برای برخی کالاهای تعیین تکلیف شده یا بدون قابلیت مصرف که نگهداری آن‌ها در انبار تنها به ایجاد هزینه‌های اضافی منجر می‌شود، روند قانونی امحا در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام خواهد شد.

خوزستان با دارا بودن ۱۳ گمرک یکی از استان‌های مهم در تجارت خارجی است.

به گفته رییس کل دادگستری خوزستان ، یکهزار و ۸۳۰ اموال تملیکی در انبارهای استان سال گذشته تعیین تکلیف شدند.

منبع؛ ایرنا


آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب