یک شنبه 28 اردیبهشت 1404
زمان: 23
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان خبرداد

برقراری تعادل در بازار روغن و شکر خوزستان

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: با توجه به تامین کالای اساسی، قیمت دو کالای پرمصرف روغن و شکر در استان در حالت تعادل است.
حمیدرضا فلاح اظهار کرد: یکی از رویکردهای مهم و اساسی ما نظارت کافی و موثر برای ایجاد آرامش در بازار است.

وی افزود: به طور مستمر این نظارت‌ها در حال انجام است تا کمبودها به سرعت بررسی، جمع‌بندی و تامین شود و بازار از حالت تعادل خارج نشود.

فلاح ادامه داد: در جلسه اخیر کارگروه تنظیم بازار استان، راهکارهای جدیدی برای تثبیت قیمت این دو کالای روغن و شکر در حال انجام است. همچنین برای ایجاد تعادل در قیمت برنج و وضعیت آن سازمان جهاد کشاورزی دنبال خرید و ترخیص برنج مورد نیاز است.

مدیرکل صمت خوزستان با اشاره به اینکه در فصل گرما در استان یکی از کالاهای پرکاربرد و مهم وسایل برودتی و اقلام مصرفی آن‌هاست، گفت: تامین گاز مایع برای فصل گرما از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

وی افزود: با ابزار نظارتی دنبال این هستیم که نگرانی مردم از افزایش قیمت این کالاها و اقلام را رفع کنیم و قیمت کارشناسی اعلام شود.

منبع؛ ایسنا


اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب