شنبه 03 خرداد 1404
زمان: 21
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

آقامحمدی: توسعه همه‌جانبه کشور با اتحاد امکان‌پذیر است

«علی آقامحمدی» رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری ایستادگی و اتحاد را رمز آزاد سازی خرمشهر دانست و گفت: توسعه همه جانبه کشور با اتحاد و تلاش امکان پذیر است.

آقامحمدی شنبه در مراسم افتتاح شرکت اریا اروند، تولید تجهیزات نفت و گاز در شهرک صنعتی خرمشهر اظهار کرد: با اراده جمعی می‌توانیم در برابر مشکلات موفق شویم، همانگونه که در جنگ تحمیلی دشمن را شکست دادیم.

توسعه همه جانبه کشور با اتحاد امکان پذیر است

وی توسعه آبادان و خرمشهر را بر اساس دریامحور، از اهداف تشکیل منطقه آزاد اروند دانست و افزود: متاسفانه تاکنون اتفاق خاصی در بخش توسعه همه جانبه در منطق اتفاق نیفتاده است.

آقامحمدی خواستار فراخوان ملی برای توسعه منطقه اروند شد و افزود: برای توسعه در آبادان و خرمشهر باید برنامه ریزی جامع و نقشه توسعه ترسیم کرد.

رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت: برای توسعه اقتصاد دیجیتال، نفت و گاز و تجارت در منطقه آزاد اروند باید برنامه ریزی کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام توسعه در کشور عراق را یک فرصت برای کشور و بخصوص منطقه آزاد اروند دانست و گفت: توسعه‌ کشور عراق، باعث توسعه ایران خواهد شد.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت:مردم آبادان و خرمشهر به شدت از وضعیت موجود در این ۲ شهر ناراحت هستند و ناراحتی آنها به حق است.

مصطفی خانزادی افزود:برای توسعه اقتصادی در منطقه از شرکت‌ها دانش بنیان حمایت و موانع تولید برداشته می‌شود.

مدیرعامل گرده هیربورد نیرو گفت : گروه مهندسی مجرب و توانمندی در این شرکت مشغول فعالیت هستند که در راستای سیاست‌های دانش‌بنیان کشور، تلاش می‌کنند تا دانش فنی مورد نیاز کشور را بومی‌سازی کنند.

مهام مومنی افزود: هدف اصلی این واحد تولیدی، کاهش وابستگی به فناوری‌های خارجی و فراهم کردن زمینه صادرات تجهیزات پیشرفته به کشورهای منطقه است.

وی افزود:این واحد صنعتی با بهره‌گیری از ظرفیت نیروهای متخصص داخلی و فناوری‌های نوین، می‌تواند نقشی کلیدی در تقویت زیرساخت‌های صنعت نفت و گاز کشور ایفا کند.

کارخانه ساخت تجهیزات آریا اروند سازنده تجهیزات نفتی فعالیت خود را در حوزه‌های مهمی همچون تولید و ساخت واحدهای ال‌ان‌ج (LNG)، طراحی و ساخت واحدهای جمع‌آوری و بازیابی گازهای مشعل، ساخت ماژولار واحد جداسازی هوا برای پالایشگاه‌ها، تولید خط شیرین‌سازی گازهای مشعل و همچنین طراحی و ساخت سیستم‌های خنک‌کننده آغاز کرده است، این شرکت برای ۱۲۰ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

 

منبع؛ ایرنا



آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب