یک فوق تخصص جراحی گوش خبر داد
تکمیل پروژه کاشت حلزون شنوایی با ایجاد دپارتمان قاعده جمجمه در اهواز
یک فوق تخصص جراحی گوش و کاشت حلزون شنوایی، با اشاره به تدارک ایجاد دپارتمان قاعده جمجمه در اهواز برای تکمیل پروژه کاشت حلزون شنوایی در اهواز، بر لزوم گسترش عملهای کاشت حلزون در خوزستان در حوزه گردشگری سلامت تاکید کرد.
دکتر نادر صاکی در جشن یک هزار و پانصدمین عمل موفق کاشت حلزون شنوایی در خوزستان که در بیمارستان امام (ره) اهواز برگزار شد اظهار کرد: این کار بزرگ در جنوب غرب کشور با پوششی بین پنج تا شش استان موظفی و دعوتی انجام شده است و از استانهای زیادی از جمله آذربایجان شرقی برای انجام جراحیهای کاشت به خوزستان آمدهاند.
وی افزود: در خوزستان در مدت ۲۰ سال تنها برای ۷۰ نفر کاشت حلزون انجام شد و برخی خانوادهها برای انجام این عمل، زندگیشان را سه سال کامل به تهران منتقل کردند تا از نعمت شنوایی برخوردار شوند اما امروز میبینیم که در مدت ۱۲ سال یک هزار و ۵۰۰ جراحی کاشت حلزون در خوزستان انجام شده است، بنابراین باید ۵ خرداد در تقویم دانشگاه جندی شاپور، به عنوان روز کاشت حلزون نامگذاری شود تا این کار ماندگار شود.
صاکی بیان کرد: کاشت حلزون در خوزستان باید به حوزه گردشگری سلامت ارتقا یابد. تاکنون در اهواز حدود ۶۵ عمل کاشت حلزون در حوزه گردشگری سلامت برای بیماران کشورهای، عراق، کویت، امارات، عمان و افغانستان انجام شده است اما در حال توسعه این کار برای افزایش موارد در گردشگری بخش سلامت هستیم.
وی افزود: هنر، ادامه کار و حفظ و رشد آن است؛ دغدغه بزرگ ما شناسایی کودکان زیر ۲ سال است و هنر ما شناسایی اختلال شنوایی برای نوزادان و انجام کاشت حلزون در سه ماهه اول زندگی است.
این فوق تخصص جراحی گوش و کاشت حلزون شنوایی گفت: همه بیمارستانها باید واحد غربالگری داشته باشند اما زمانی که به روسای بیمارستانها مراجعه میشود، درخواست اجاره میکنند در حالی که هزینه غربالگری ۵۰ هزار تومانی، سر ماه به اندازه اجاره محل درآمد نخواهد داشت، بنابراین انتظار میرود از سوی هیات رئیسه دانشگاه، مکانهایی برای غربالگری شنوایی در بیمارستانها به صورت رایگان تعیین شود.
وی افزود: ما میخواهیم بدون هزینه بودن کاشت حلزون همچنان ادامه یابد و نباید بیمارستانها بابت ارقامی مانند یکی دو میلیون تومان، مانع غربالگری شنوایی و شناسایی نوزاد در سن طلایی شوند.
صاکی بیان کرد: هنوز اول راه هستم و این حوزه به گسترش نیاز دارد؛ بخش ناتمام این حوزه به کاشت ساقه مغز برمیگردد و در حال تدارک ایجاد یک دپارتمان تحت عنوان اسکال بیس دپارتمان (Base of skull) یا دپارتمان قاعده جمجمه برای تکمیل پروژه کاشت حلزون هستیم.
منبع؛ ایسنا
تا کنون نظری ثبت نشده