سه شنبه 28 مرداد 1404
زمان: 22
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

برگزاری نخستین جلسه دادرسی الکترونیک خوزستان با اصحاب پرونده خارج از کشور

معاون فناوری اطلاعات دادگستری خوزستان از برگزاری نخستین جلسه دادرسی الکترونیک، روز سه شنبه در اهواز با حضور اصحاب پرونده مقیم خارج از کشور خبر داد.

رضا زنگنه سه‌شنبه بیان کرد: این جلسه امروز در شعبه اول دادگاه خانواده شهرستان اهواز به ریاست قاضی موسوی و با حضور خواهان پرونده ساکن کشور کانادا، از طریق ارتباط برخط و تصویری برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه اجرای دادرسی الکترونیک گامی موثر در تسهیل دسترسی مردم به عدالت و شفافیت است افزود: بهره‌گیری از فناوری‌های نوین قضایی می‌تواند ضمن صرفه‌جویی در وقت و هزینه، زمینه تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها را فراهم کند.

دادرسی الکترونیک و برخط از یک سال اخیر در خوزستان گسترش یافته است و برای نخستین بار امروز دادرسی برخط برای طرفین پرونده در خارج از کشور برگزار شده است.

به گفته رییس دادگستری خوزستان دادرسی برخط نه تنها ازتردد در دادگاه می کاهد و باعث کاهش هزینه خواهد شد برای آموزش فعالان این حوزه که به صورت الکترونیک امکان مشاهده دادرسی را دارند مفید است.

 

منبع؛ ایرنا



آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب