پنج شنبه 13 شهریور 1404
زمان: 13
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

مدیر کل امور مالیاتی خوزستان: مودیان مالیاتی مواظب سودجویان و هکرها باشند

مدیرکل امور مالیاتی خوزستان گفت: مودیان مالیاتی مراقب هکرها و پیام‌های جعلی سودجویان با عنوان سازمان امور مالیاتی برای سوءاستفاده از حساب‌ها و اطلاعات خود باشند.

علی خورشیدی پنجشنبه بیان کرد: تمامی پیامک‌های ارسالی سازمان امور مالیاتی از طریق سرشماره اختصاصی MALIAT ارسال می‌شوند و هر گونه پیام دیگر از سوی این سازمان جعلی است.

وی تاکید کرد: پیامک‌های رسمی سازمان فاقد هرگونه لینک اینترنتی است و تنها برای اطلاع‌رسانی صادر می‌شوند.

خورشیدی ادامه داد: به همین منظور مودیان مالیاتی در صورت دریافت پیامک‌هایی با سرشماره‌های متفرقه یا حاوی لینک، از کلیک کردن بر روی آن‌ها خودداری کرده و به هیچ عنوان اطلاعات شخصی یا مالی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.

مدیر کل امور مالیاتی خوزستان اظهار کرد: مودیان مالیاتی تنها از طریق درگاه‌ و سامانه‌های رسمی سازمان امور مالیاتی کشور موضوعات مالیاتی خود را پیگیری کنند تا مورد سواستفاده افراد سود جو و هکرها قرار نگیرند.

خوزستان از استان‌های سرآمد در کسب درآمدهای مالیاتی کشور است به گونه‌ای که سال گذشته ۱۱۰ درصد از تعهد درآمد مالیاتی خود را محقق نمود.

تعهد درآمد مالیاتی امسال خوزستان ۶۸ همت است که نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد رشد داشته است.

منبع؛ ایرنا



آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب