یک شنبه 16 شهریور 1404
زمان: 2
دسته: اخبار خوزستان
لینک کوتاه

جذب اعتبارات شهرداری اهواز تنها ۳۰ درصد است

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان گفت: وضعیت جذب اعتبارات شهرداری اهواز با توجه به اعتبار جدید پسماند تنها ۳۰ درصد است که این رقم وضعیت خوبی را نشان نمی‌دهد.

امید احمدی در نشست بررسی اعتبارات عمرانی دستگاه‌های اجرایی استان خوزستان در استانداری اظهار کرد: روند جذب اعتبارات استانی سال ۱۴۰۳ به طور مستمر در حال انجام است اما با توجه به دستور و تاکید استاندار خوزستان، این روند تا پایان سال مالی سرعت بیشتری خواهد گرفت.

وی ادامه داد: به طور کلی روند جذب اعتبارات استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشت درصد رشد داشته است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با اشاره به اینکه مبلغ اعتبارات استان از نظر وزنی چهار همت نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، گفت: تلاش می‌شود تا پایان سال مالی جاری ۹۹.۵ درصد اعتبارات جذب شود.

براساس این گزارش، در این نشست میزان جذب دستگاه‌های استان به تفکیک هر دستگاه با حضور استاندار خوزستان، رئیس دیوان محاسبات استان خوزستان و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بحث و بررسی شد.

منبع؛ ایرنا



آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب