عضو شورای شهر اهواز:
پرداخت بهموقع عوارض آلایندگی به توسعه شهر کمک میکند
عضو شورای اسلامی شهر اهواز گفت: عوارض آلایندگی باید بهموقع پرداخت شود، چراکه عوارض آلایندگی به توسعه و رفع مشکلات زیرساختی شهر کمک میکند.
سیاوش محمودی با اشاره به پرداخت حق عوارض آلایندگی اظهار کرد: ماده ۲۷ و ماده ۴۰ قانون مالیات بر ارزشافزوده، سازمان امور مالیاتی را مکلف کرده است که عوارض ارزشافزوده و آلایندگی را از دستگاهها دریافت و سهم شهرداریها را پرداخت کند.
وی افزود: در حوزه ارزشافزوده سهم شهرداریها چهار درصد است، اما در حوزه حق آلایندگی باید کل عوارض آلایندگی به شهرداریها پرداخت شود.
عضو شورای اسلامی شهر اهواز خاطرنشان کرد: تا سال ۱۳۹۶، ۱۴ تا ۱۵ هزار میلیارد تومان از سهم شهرداریهای خوزستان پرداخت و اقدامات عمرانی در حوزههای مختلف بهویژه در اهواز اجرا شده است.
محمودی اضافه کرد: حدود ۶.۸ هزار میلیارد تومان در حوزه عمرانی پرداخت شده که بخشی از حوزه عوارض آلایندگی تأمین شده است.
وی تصریح کرد: از سال ۹۷ تا ۱۴۰۳، یعنی حدود شش سال و نیم است که شرکتهای نفتی این عوارض آلایندگی را پرداخت نکردهاند، برآورد میشود مطالبات شهرداریهای خوزستان بابت عوارض آلایندگی این سالها حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان باشد.
عضو شورای اسلامی شهر اهواز عنوان کرد: بعضی شرکتهای آلاینده اهواز، فولاد خوزستان و کربن بلک که اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان آنها را بهعنوان شرکتهای آلاینده معرفی کرده است از سال ۱۴۰۰ تاکنون عوارض آلایندگی را پرداخت نکردهاند.
محمودی اضافه کرد: در این راستا شورای شهر اهواز مکاتباتی را با دستگاههای نظارتی استان انجام داده است، اما قانونگذار مشخص کرده که باید سازمان امور مالیاتی این عوارض را دریافت کند و ابزار در دست این سازمان است.
وی خاطرنشان کرد: برآورد میشود شرکت فولاد خوزستان که در اهواز مستقر است باید از سال ۱۴۰۰ تاکنون دو تا سه هزار میلیارد تومان بابت عوارض آلایندگی پرداخت کند.
عضو شورای اسلامی شهر اهواز گفت: عوارض آلایندگی باید بهموقع پرداخت شود، اینکه عوارض آلایندگی سال ۹۲، سال ۱۴۰۰ پرداخت شود، نمیتواند زیاد کارگشا باشد.
محمودی تاکید کرد: پرداخت بهموقع عوارض آلایندگی به توسعه و رفع مشکلات زیرساختی شهر کمک میکند، بنابراین انتظار میرود شرکتها در پرداخت عوارض آلایندگی که حق مردم است، همکاری داشته باشند.
محمودی عنوان کرد: عوارض آلایندگی تحت عنوان عوارض سبز شناخته میشود و باید به کاهش آلایندگی در شهرها بهویژه اهواز کمک کند، بنابراین باید به توسعه فضای سبز و حملونقل توجه شود تا آلایندگیها کاهش پیدا کند.
وی افزود: اجرای تقاطع میدان دانشگاه شهید چمران در کاهش هزینه، سوخت و آلایندگی ناشی از آن بسیار مؤثر بوده و در حوزه حملونقل نیز خرید اتوبوسها یکی از اقدامات است.
رئیس کمیسیون حملونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر اهواز گفت: افزوده شدن ۳۰ هکتار به فضای سبز قبلی در برنامهریزیها مدنظر بوده است و در این راستا طرح ایجاد فضای سبز از میدان مالیات تا پل ششم در قالب ۱۵ هکتار و با ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال انجام است.
محمودی افزود: این طرح حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم تا پایان سال به بهرهبرداری برسد.
تا کنون نظری ثبت نشده