یک شنبه 26 اسفند 1403
زمان: 23
دسته: اجتماعی
لینک کوتاه

بهره‌برداری از یک همت طرح شهرداری اهواز

یک همت طرح محیط زیستی و حمل و نقل شهرداری اهواز امروز با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی به بهره‌برداری رسید.

شهردار اهواز یکشنبه در آیین بهره‌برداری از یک همت طرح محیط زیستی و حمل و نقل این دستگاه در محل تالار ملی حفاری در اهواز با اشاره به اینکه بودجه شهرداری اهواز طی سه سال اخیر با افزایش چشمگیری همراه بود گفت: سال ۱۴۰۰ بودجه شهرداری ۳.۵ همت بود که امسال با تصویب شورای شهر تا ۲۰.۵ همت رشد یافته است.


رضا امینی با اشاره به اجرای طرح نهضت آسفالت در اهواز گفت: از ۳۰ میلیون مترمربع معابر در اهواز، ۱۰ میلیون مترمربع نیاز به بهسازی روکش آسفالت دارد و تا کنون‌ پنج میلیون مترمربع آسفالت شده است.


وی گفت: سال ۱۳۹۹ شهرداری اهواز با قرارگاه خاتم الانبیا قراردادی را برای محرومیت زدایی در برخی مناطق به ارزش ۵۰۳ میلیارد تومان منعقد کرد که این رقم در حال حاضر به ۷۴۵ میلیارد تومان افزایش یافته و در مناطق محروم هزینه شده است.


شهردار اهواز با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای تقویت حمل و نقل شهری اهواز افزود: در سال ۱۴۰۰ حدود ۷۰ دستگاه اتوبوس شهری در اهواز وجود داشت که در سه سال اخیر ۱۲۹ دستگاه جدید خریداری شد و ۲۱۴ دستگاه اتوبوس نیز در حال بازسازی است تا به ناوگان افزوده شود.


امینی یکی از مشکلات اصلی اهواز را هوشمندسازی حمل بار عنوان کرد و گفت: این اقدام از حمل و تخلیه غیرقانونی نخاله ساختمانی در اهواز جلوگیری می کند و اقدامات خوبی در این راستا در حال انجام است.

وی جمع آوری زباله در شهر را یکی از دغدغه‌های زیست محیطی در اهواز عنوان کرد و ادامه داد: برای بهبود هر چه بیشتر جمع‌آوری زباله در شهر نیاز به همکاری مردم با شهرداری است تا با صرف زمان و هزینه کمتر شهرداری بهترین عملکرد را در جمع‌آوری زباله داشته باشد.

شهرداری اهواز یکی دیگر از طرح‌های مهم زیست محیطی شهرداری اهواز را تولید کود از زباله عنوان کرد و افزود: دستگاه ترنر (تولید کود از زباله) به مبلغ ۱۶۰ میلیارد تومان در اهواز خریداری شده که زباله تَر را به کودکمپوست تبدیل می‌کند که با فعال سازی این دستگاه اهواز در ردیف چهار شهر تولید کننده کود از زباله در کشور قرار می گیرد.

امینی خاطر نشان کرد: این اقدام تا ۴۰ درصد دفن زباله در اهواز را کاهش می دهد و اثر زیست محیطی بسیار مهمی را برای اهواز به دنبال دارد.

وی با اشاره به ایجاد کارگاه فرآوری نخاله ساختمانی در اهواز بیان کرد: روزانه ۸۰۰ تن نخاله ساختمانی در اهواز در این کارگاه تخلیه و به مصالح ساختمانی تبدیل می‌شود، این اقدام نه تنها در کاهش تخلیه نخاله در شهر اثرگذار است باعث کاهش هزینه‌های شهرداری در تامین مصالح ساختمانی می‌شود.
امینی یکی از اقدامات بسیار مهم شهرداری اهواز را انجام تعهد خود در کمربند سبز عنوان کرد و افزود: ایجاد یک هزار و صد هکتار فضای سبز از هفت هزار هکتار کمربند سبز اهواز بر عهده شهرداری بوده که این دستگاه به طور کامل به تعهد خود عمل کرد، برای تکمیل این کمربند نیاز به همکاری و همراهی همه دستگاه‌ها است تا با تحقق این طرح سرانه فضای سبز شهرستان افزایش یابد.

رونمایی از اتوبوس شهری، ون برقی، تاکسی، افتتاح دستگاه ترنر( دستگاه تولید کننده کود کمپوست از زباله) از جمله طرح‌های مهمی است که امروز توسط شهرداری اهواز افتتاح شد.

 

منبع؛ ایرنا



آخرین اخبار

بیشتر

اخبار پربیننده

بیشتر

اخبار مرتبط

بیشتر

طراحی و پیاده سازی: راد وب